Office manager

Apply now

Office manager

Part-time · Verve HQ in The Hague

Verve is klaar om te groeien, jij ook?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. Kijk jij er naar uit om in een organisatie te werken omringd door getalenteerde designers, developers en strategen?  

Wij zijn Verve: designers, developers en strategen die de mooiste merken creëren. Wij zijn op zoek naar een Office Manager die de werksfeer en omgeving nog fijner maakt.

Als Office Manager bij Verve

Ondersteun je het team en help je mee met het verrijken van onze bedrijfscultuur. Met jouw ideeën, hands-on mentaliteit en hospitality mindset zorg jij ervoor dat zowel klanten als collega’s zich thuis voelen op onze studios in Den Haag en Amsterdam.

Jouw to-do lijstje is enorm gevarieerd. Het ene moment bestel je inspirerende boeken of bloemen, het volgende moment verwelkom je het Theater Rotterdam team op de studio, een paar minuten later maak je de werkplek van een nieuwe collega klaar. Je zorgt er dagelijks voor dat alles in de studio op rolletjes loopt. Jouw collega's weten je te vinden als ze hulp nodig hebben.

Een werkdag om een ​​idee te krijgen:

Jouw dag begint met een agenda check. Je weet of er vandaag bezoekers komen en zorgt ervoor dat de studio en de vergaderruimtes er goed uit zien. Je verwelkomt gasten en geeft ze een warm welkom. Dan is het tijd om projecten op te pakken, zoals het organiseren van het volgende teamevenement. Tussendoor reageer je op je Slack-berichten, maak je meetings aan en houd je je e-mail bij.

Tijd voor lunch! Om 12:30u dek jij de tafel en bereid je een lekkere en gezonde lunch voor. Na de lunch zorg je dat alles weer opgeruimd is. De rest van de middag vink je wat andere to-do’s af: interieurontwerp voor de studio, onze groene jungle water geven en je doet bestellingen voor kantoorbenodigdheden. Aan het eind van de dag zorg je dat de studio weer netjes is.

Je werkt ongeveer 30 uur per week, bij voorkeur verdeeld over vijf werkdagen.

Jouw cv

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de hospitality wereld en/of als office manager.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels (minimaal level B1)
  • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau
  • Je hebt een open houding en bent zorgzaam
  • Je schakelt makkelijk tussen taken en bent een echte doorpakker
  • Kennis van branding of werkervaring bij een digital agency is een pré

We sense, we challenge, we love

Het leven draait niet alleen om werk. We willen dat je de beste versie van jezelf wordt, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Naast gezonde lunches en een pensioenbijdrage, bieden we jou het volgende aan:

  • Maandelijkse yogalessen, sportkleding en een museumjaarkaart bieden jou ontspanning naast je werk.
  • Je krijgt een persoonlijk groei budget om te besteden aan cursussen, conferenties, of persoonlijke coaching. Onze Verve Academy en onze jaarlijkse High Five conferentie geven jouw ideeën een kickstart. 

  • Doe mee met de experimentele Verve Labs, vier onze successen met confetti en ga mee op onze onvergetelijke teamuitjes.

Klaar om ons team te versterken?

Proces:
- Interview met onze HR manager
- Interview met een van de oprichters

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.